Vsak od nas se v teh dneh sooča z novimi izzivi. Poučevanje in učenje je dobilo drugačno obliko. Pri tem si lahko pomagamo, delimo izkušnje in skupaj gradimo znanje. Skupna izobraževalna podporna točka www.razlagamo.si je namenjena medsebojni pomoči pri izobraževanju na daljavo, tako za učence in dijake kot za učitelje. Nudi zbrana interaktivna gradiva za vse predmete v OŠ in SŠ ter podporno komunikacijo ob težavah učečega.  
Tudi na spletu se moramo lepo vesti ter paziti nase in na druge. Če ne veš kako, preglej vsebine na povezavah v šolski knjižnici.
Namen skupine je ustvarjanje pozitivnega prostora za druženje naših otrok in staršev. Izmenjavo pozitivnih misli in druženje izven časa namenjenega šolskem delu. Prostočasni dejavnosti. Seveda niso prepovedane tudi šolske vsebine in vprašanja. S sodelovanjem in strpnostjo se bo v skupnosti našel odgovor.  Vabim te da se nam pridružiš in pomagaš ustvarjati skupnost, ki bo vsem nam v pomoč v teh časih tudi v prostem času. Objavi spodbudno novico, nalogo, sliko, komentiraj.  Povabi naše prijatelje, starše in sošolce, zanimivo bo.

Učenci, ker ste stari manj kot 16 let  morajo za vašo uporabo vedeti vaši starši. Pri prijavi je potrebno vpisati ime in priimek staršev in vaše ime in priimek. Izmišljena in nepopolna imena ne bomo potrjevali in v skupino ne boste uspeli priti. Starši dvakrat vpišete svoje ime in priimek.

Veseli bomo vaših prispevkov. Ne bodite razočarani, če se vaš prispevek ne bo pojavil takoj, ker bomo vse prispevke potrjevali. Preberite pravila skupine. Naj omenim samo eno pravilo, da ne bo slabe volje. Prispevke, ki niso primerni bomo odstranili po presoji administratorja in moderatorjev BREZ POJASNILA in ne bomo odgovarjali zakaj je tako. Večkratne kršitelje bomo blokirali.

(Skupno 2.929 obiskov, današnjih obiskov 5)
Zapri nstavitve dostopnosti